Peter Syrjänen med Malmö Live i bakgrunden

Jag heter Peter och är en erfaren och klassiskt skolad grafisk formgivare. Att man blir bra på det man tycker om är ingen hemlighet – och jag älskar det visuella. Som er kreativa partner hjälper jag er att stärka ert varumärke eller ert visuella koncept.

Mitt jobb är att formge, planera, producera och leverera grafisk kommunikation som passar just er. Jag gör det med en tydlig röd tråd, som håller länge och fungerar i alla typer av media, analoga som digitala.

Genom åren som egen företagare och som anställd på ledande byråer i Stockholm och Malmö har jag hjälpt cirka hundra olika varumärken, allt från små startups till multinationella jättar. Många av mina samarbeten varar i flera år.

Så här kan jag hjälpa er. 

  • Som frilansande grafisk formgivare för ert specifika projekt, era löpande behov eller som extern inhouse-resurs. Jag jobbar i Adobe CC och då främst i InDesign, Illustrator, Photoshop och för animationer, After Effects.
  • Som medlem i en skräddarsydd frilans-arbetsgrupp anpassad efter era behov. Jag samarbetar med utvalda kreatörer som kompletterar mina tjänster – exempelvis skickliga copywriters, fotografer, illustratörer, web-designers och utvecklare.
  • Min bas är i Skåne men som frilans arbetar jag över hela landet.

Grafiska utmaningar är till för att lösas – varmt välkommen att höra av dig! 

Peter Syrjänen AB
070-999 44 80 | peter@petersyrjanen.se
Vaktgatan 10, 216 44 Limham | Postgatan 3, 277 40 Sankt Olof
Godkänd för F-skatt