Peter heter jag och är en skicklig och erfaren grafisk formgivare som hjälper dig att se bättre ut i alla typer av media.

Mitt jobb är att skapa, planera, producera och leverera grafiska lösningar som fungerar i alla media. Jag är din kreativa partner helt enkelt – behöver du stärka ditt varumärke eller ditt visuella koncept finns jag här.

I mina uppdrag bygger jag relationer för bästa samarbete och varje uppdrag är för mig lika viktigt. Min erfarenhet är bred, jag har såväl små som stora uppdragsgivare – lokala, nationella och internationella. Nya och etablerade. Mina uppdragsgivare har alla en sak gemensamt: de värdesätter sitt visuella uttryck. Kika gärna i min portfolio.

Det finns uppdrag som kräver flera aktörer vilket inte är något problem då jag har ett gott nätverk av copywriters, fotografer, illustratörer, web-designers, utvecklare och programmerare. Vid behov presenterar jag ett skräddarsytt alternativ för dig genom en kreativ och kompetent frilanskonstellation. Föredrar ni istället samarbete med en extern inhouse-resurs så är jag öppen för det.

Att man blir bra på det man tycker om är ingen hemlighet – och jag älskar det visuella. Det är anledningen till att jag ser mig som en outstanding grafiker, och också anledningen till att du ska anlita mig. Dessutom är jag prestigelös och tummar aldrig på en deadline. Min bas är i skånska myllan, Limhamn och Sankt Olof, men som frilans arbetar jag över hela landet.

Varmt välkommen att höra av dig!

Peter Syrjänen AB
 070-999 44 80 | peter@petersyrjanen.se| Vaktgatan 10, 216 44 Limham | Postgatan 3, 277 40 Sankt Olof
Godkänd för F-skatt